Info

Lesmethode2_5_4_5

Als lesmethode hanteer ik de Rijopleiding in Stappen (RIS). Met deze moderne rijopleiding ga je beter voorbereid het verkeer in.

RIS

RIS is een bijzondere manier van lesgeven die niet door iedere rijschool kan worden aangeboden.
Meer over deze succesvolle methode vind je elders op deze site.

Trainingen

Naast het volgen van de verplichte applicatiecursussen laat ik me jaarlijks vakmatig bijscholen. Dit doe ik door het volgen van diverse trainingen zoals onder andere “het nieuwe rijden” waarbij een vlotte rijstijl wordt aangeleerd die tevens zuinig en milieuvriendelijk is.
Tevens heb ik de cursus “rijopleiding in stappen” bij het CBR gevolgd.

BOVAG

Al jarenlang ben ik BOVAG-lid. Dit garandeert betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit. Regelmatig wordt de rijschool door de BOVAG op alle eisen gecontroleerd. Bij aanvang van de rijopleiding wordt een BOVAG lesovereenkomst ondertekend. Hierop staan afspraken die je met de rijschool maakt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Ook ben ik via de Bovag verplicht, om regelmatig een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) te overhandigen.

Hoog slagingspercentage

Doordat ik mij alleen gespecialiseerd heb in het geven van de rijopleiding cat. B (personenauto) en door bovenstaande factoren heeft mijn rijschool al jaren een zeer hoog slagingspercentage.

De meest recente cijfers kun je vinden op https://www.cbr.nl/nl/service/nl/rijscholen/marc-van-der-voorn.htm.Elke drie maanden worden deze cijfers herzien door het CBR.

Ervaringen van geslaagde leerlingen die bij mij hun rijopleiding hebben gevolgd zijn hier te bekijken.